TEMEL İLKELERI ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU

Temel İlkeleri istiridye mantar tohumu

Temel İlkeleri istiridye mantar tohumu

Blog Article

Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu tasarrufı ve faydaları, tarım ve afiyet yerında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki tetkikatın artmasıyla bile, potansiyeli henüz da ortaya çıkacaktır.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi bünyelır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek ilk teşrin alanı kapatılır.1,5 aylık süreç ahir ise mantarlar toplanmak bağırsakin hazırdır.

İstiridye mantarı iletmek kucakin tohumlar, çoklukla mantar yetiştirme kitleri yahut özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğşeşlır. İşte etap hamle istiridye mantarı tohumlarını nite ekileceğiniz:

İstiridye mantarı tohumunun kullanımı ve sağladığı faydalar, hem zirai üretim hem bile sağlık açısından dikkate boy bos özellikler taşımaktadır.

Ancak son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği kesimü ile bu arada mantar tohumu satış yerleri adetsı artmıştır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile erdemli rakamlarda kulaklıç sağlama vesileı sizi bekliyor. Detaylı selen muhtevain istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi sarrafiyetan sonra okumanız referans ederiz.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğunlukla salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği üzere fidan olarak da satın allıkınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan ne yetiştireceğinizle ilgili genel adımlar:

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı rahatçe bastırarak düzeltin.

özge bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve kuvvetli profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir meydan ehliyetli gelmektedir. Zir yeryüzü alanları da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime sarrafiyelanılabilir.

· Kutu yahut read more Torba: İstiridye mantarı geliştirmek bağırsakin kullanacağınız bir konteyner veya torba.

· İzmir sarmaşığı tohumları çoğunlukla ilkbahar yahut güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde toprak sıcaklığı mutabık olacaktır.

· İceberg marulu ekseriyetle dargın durum koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoğunlukla baharatın erken veya sonbaharın adım atarında ekebilirsiniz. Toprak sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye sahip tohumları seçin. Bu genellikle mantar yetiştirme kitleriyle yanında gelir yahut çeşitli vandözlardan temin edilebilir.

Tahılları 30-45 dakika boyunca kaynatın. Kaynama anlayışlemi sırasında, tahılların içindeki zararlı mıkroorganizmaların namevcut olmasını çıkarmak muhtevain suya bir rakam tuz ekleyebilirsiniz.

Report this page